Öne Çıkan Yayınlar

Müzik Dinleyerek İnternetten Para Kazanın - Hit Predictor Nedir? - Hit Predictor İle Para Kazan


Hit Predictor Nedir?
Hit Predictor size sunduğu müzikleri dinleyerek ve o müziklerle alakalı küçük bir anket ankete katılarak para kazanabileceğiniz bir platformdur.Başta şaşırtıcı gelebilir ama yanlış duymadınız sadece müzik dinleyerek para kazanıyorsunuz.

Bu Platform Müzik Dinleyenlere Neden Para Ödüyor?
Bu web sitesinde yeni çıkan veya daha piyasaya sürülmemiş müzikleri dinleyip değerlendiriyorsunuz.Müziklerin piyasada yarattığı/yaratacağı etkiyi ve aldığı/alacağı eleştirileri ölçmek içim oluşturulmuş bir platform.Bu yüzden sizlere para ödüyorlar.

Ne Tür Müzikler Dinlememiz Gerekiyor?
Neredeyse her müzik türüne ait olabilirler.

Web Sitesi Neden İngilizce?
Daha henüz türk kullanıcılar için türkçe bir site yapılmamış ancak google translate ile sayfayı çevirerek kolaylıkla işlem yapabilirsiniz.

Ne Kadar Kazanırım?
Şarkı başına kazanacağınız miktar başlangıçta 3 puandır ancak daha sonra bu puanınızı arttırabilirsiniz.

Kazancımız Nasıl Çekebilirim?
Hesabınızda ki puanlar ile bir çok hediye alabilirsiniz.Bu hediyeleri görmek için sitede bulunan mağaza kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Nasıl Üye Olurum?
Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak üye olabilirsiniz.Kayıt olurken sizden çok fazla bilgi istenmeyecektir.Takip ettiğiniz sanatçılar, sevdiğiniz müzik türleri gibi bilgileri üye olurken girmeniz gerekebilir.



Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

1 yorum:

  1. Siteye üye olmak istedim, formu doldurmaya başladım. Formun altında ingilizce olarak yazan bir nota dikkatinizi çekmek istiyorum. Ödül alabilmek için sadece ABD'den yapılan müracaatlar dikkate alınıyor.

    YanıtlaSil