Öne Çıkan Yayınlar

Anket Doldurarak İnternetten Para Kazanın - Anketlio Nedir? - Anketlio ile Para Kazan


Anketlio Nedir?
Anketlio internet ortamında size anketler sunan ve bunların karşılığında belirli ücretler ödeyen bir platformdur.Anketlio web sitesine üye olarak anket doldurabilirsiniz ve size sorulan sorulara cevap vererek para kazanabilirsiniz.

Üyelik Ücretsiz mi?
Evet. Anketlio.com a üyelik ücretsizdir. T.C vatandaşı ve 18 yaşını geçmiş olmanız yeterlidir. Ücretsiz üye olarak hemen anketlemeye başlarsınız ve hemen kazanırsınız. Gold Üyelik seçeneğimiz de mevcuttur.

Ne kadar kazanabilirim?
Ne kadar çalışırsanız o kadar kazanırsınız ve biz buna bir sınır koymayız. Her anket mutlaka kazandırıyor. Ancak her anketin kazanımı farklıdır. Bazı anketler 10 TL'ye kadar nakit para kazandırabilirken, sadece indirim kuponu, hediye çeki, hediye ürün, çekiliş hakkı kazandıran anketler de yayınlanabiliyor. Sonuç olarak her anket size mutlaka birşeyler kazandırır. Bu çoğunlukla nakit paradır.

Kaç anket doldurabilirim?
Sizin profilinize uygun anketler panelinizde yayınlanır. Profilinize göre her gün olabileceği gibi arada bir de yayınlanabilir. Dilediğiniz anketleri doldurabilirsiniz.

Kazançlarımı nasıl alabilirim?
Her ayın 20 si ile 25 i arasında bir önceki ayın kazançları banka hesabınıza yatırılır. Kazancınızdan kaynağında yasal kesinti olan %20 stopaj kesintisi yapılmaktadır. En az ödeme limiti 50 TL'dir. 50 TL altındaki kazançlarınız bir sonraki aya devredilir. 3 ay içinde 50 TL üzerine çıkmayan kazançlarınız indirim kuponu ya da hediye çekine dönüştürülür.

Bir işyerinde sigortalı olarak çalışmaktayım. Anketlio ile çalışıp kazanç elde edebilir miyim?
Evet. Bir başka işte çalışmaya devam ederken de anketleyebilirsiniz. Bunun için ayrıca bir şirket kurmanıza, fatura kesmenize, banka, maliye, muhasebe ve diğer bürokratik işlemlerle uğraşmanıza gerek yoktur. Ödenmesi gereken vergiyi stopaj usulü sizin adınıza vergi dairesine yatırmaktayız. Bu yüzden kazançlarınız tamamen yasaldır. Bireysel olarak herhangi bir vergi sorunu yaşamadan Anketlio ile kazanç sağlayabilirsiniz.

Devlet Memuruyum, Anketlio ile çalışabilir miyim?
Bizim açımızdan sizin memur olmanız hiç bir sorun teşkil etmemektedir. Ancak sahip olduğunuz memuriyetin ve iş sözleşmenizin başka bir iş yapmanıza engel bir durumu söz konusu olabilir. Böyle bir engelin olup olmadığını ancak siz bilebilirsiniz. Eğer böyle bir durum varsa bir yakınınızın resmi olarak bu işi yapması ve sizin ona yardımcı olmanız daha uygun olacaktır.

Tanıtım Videosu


Gold Üyelik
Ayrıca siteye gold üye olarak arkadaşlarınızıda siteye davet edebilirsiniz ve davet ettiğiniz her arkadaşınızın doldurduğu anketlerden sizde para kazanabilirsiniz.

Nasıl Üye Olurum?
Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak hemen üye olabilirsiniz.
Üye olurken referans no sıkıntısı çekenler
0006910, 0008046, 0009143, 0010860, 0011245
referans no'larından birini kullanabilirler. Bu referans numaraları bize ait değildir internetten bulunmuştur ancak gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz




Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

1 yorum:

  1. Yazının için teşekkürler kayıt oldum bakalım ne kadar kazanacağım

    YanıtlaSil