Öne Çıkan Yayınlar

Müzik Dinleyerek İnternetten Para Kazanın - Music Xray Nedir? - Music Xray İle Para Kazan


Music Xray Nedir?
Music Xray size sunduğu müzikleri dinleyerek para kazanacağınız bir platformdur.Başta şaşırtıcı gelebilir ama yanlış duymadınız sadece müzik dinleyerek para kazanıyorsunuz.

Bu Platform Müzik Dinleyenlere Neden Para Ödüyor?
Bu web sitesinde dinleyeceğiniz müzikler daha çok fazla tanınmayan sanatçılar ait müzikler.Aslında bu sanatçılar şarkılarının dinlenmesi ve popüler olabilmeleri için sizlere para ödüyorlar.

Ne Tür Müzikler Dinlememiz Gerekiyor?
Neredeyse her müzik türüne ait olabilirler.

Web Sitesi Neden İngilizce?
Daha henüz türk kullanıcılar için türkçe bir site yapılmamış ancak google translate ile sayfayı çevirerek kolaylıkla işlem yapabilirsiniz.

Ne Kadar Kazanırım?
Şarkı başına kazanacağınız miktar 10 cent'tir.

Ödeme Limiti Ne Kadar?
Hesabınızda 20 dolar olduğunda paranızı çekebilirsiniz.

Kazancımız Nasıl Çekebilirim?
Ödemeleri Paypal ile yapıyorlar.Dünya'da en çok kullanılan ve çok güvenli bir ödeme yöntemidir.Eğer Paypal hesabınız yoksa çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Nasıl Üye Olurum?
Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak üye olabilirsiniz.Kayıt olurken sizden çok fazla bilgi istenmeyecektir.Takip ettiğiniz sanatçılar, sevdiğiniz müzik türleri gibi bilgileri üye olurken girmeniz gerekecektir.


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

4 yorum: