Öne Çıkan Yayınlar

Oyun Oynayarak İnternetten Para Kazanın - Çılgın Tavuklar Nedir? - Çılgın Tavuklar İle Para Kazan


Çılgın Tavuklar Nedir?
Üyelerine oyun oynadıkça gerçek para kazanmayı taahhüt eden bir platformdur.

Bu Platform Oyun Oynayanlara Neden Para Ödüyor?
Aslında başlangıçta her oyun para kazanmayı hedeflemiştir.Ancak son yıllarda oyundan hem para kazanmak hemde oynayanlara da para kazandırmak düşüncesi ortaya atılmıştır.Bu web sitesinde başlangıçta size bir miktar para veriyor ve sizde bu para ile tavuk alıyorsunuz.Bu tavuk uzun vadede size para kazandırıyor.Ayrıca bu tavuğu bedavaya aldığınız içinde kazandığınız paranın hepsi kar oluyor.Ayrıca bu oyuna para yatırarak daha fazla tavuk alıp karınızı arttırabilirsiniz.Bu oyunun mantığında aslında 25tl ye aldığınız bir tavuktan 30-35 tl kazanıyorsunuz.Ancak bunun için belli bir süre geçmesi gerekiyor.Aslında bankalardaki faiz uygulaması gibi düşünebilirsiniz.Para yatırın veya yatırmayın belli bir zaman sonra paranız değerleniyor ve çekebiliyorsunuz.

Nasıl Oynanır?
Üye olduktan sonra size sistem tarafından verilen 2500 akçe(25TL) ile tavuk alıyorsunuz. Tavuğunuz ölene kadar size yüksek oranda kar getirmeye başlıyor. Tavuğunuz öldüğünde yeni tavuklar alarak kümesinizi büyütebilirsiniz. Kümesiniz büyüdükçe daha çok para kazanabilirsiniz.Ayrıca yapmanız gereken her gün oyuna girerek depoda bulunan yumurtaları satmaktır.Yumurtaları satmak size gerçek para kazandırır.

Depo Nedir?
Depo tavuklarınızın yumurtalarını muhafaza eder. Depo limitine ulaştığınızda tavuklar artık yumurtlamaz. Yapmanız gereken pazara gidip yumurtaları satmak olacaktır.

Yumurta Fiyatları Nedir?
100 yumurta 1 akçe yapar. Fakat sistem devamlı olarak x2 envent yaptığı için 1 akçe 50 yumurtaya denk gelmektedir.

Ne Kadar Kazanırım?
25TL'lik bir tavuk bir yıl içinde 30-35 TL kazandırırken 250TL'lik bir tavuk size bir yıl içinde 350TL kazandırır.Ayrıca belirtmemiz gereken kümesinizde onlarca tavuk olabilir yani kazanacağınız paranın sınırı yok.

Ödeme Limiti Ne Kadar?
Hesabınızda 10TL olduğunda paranızı çekebilirsiniz.

Kazancımız Nasıl Çekebilirim?
Ödemeleri Papara ile yapıyorlar.Papara güvenli bir ödeme yöntemidir.Papara hesabınız yoksa çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Nasıl Üye Olurum?
Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak üye olabilirsiniz.


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Hiç yorum yok