Öne Çıkan Yayınlar

Oyun Oynayarak İnternetten Para Kazanın - Deli Baraj Nedir? - Deli Baraj İle Para Kazan


Deli Baraj Nedir?
Delibaraj.com kullanıcılarına online olarak hizmet veren bir sanal hidroelektrik santrali oyunudur.
Ayrıca kullanıcılarına oyun oynadıkça gerçek para kazanmayı taahhüt eden bir platformdur.

Bu Platform Oyun Oynayanlara Neden Para Ödüyor?
Aslında başlangıçta her oyun para kazanmayı hedeflemiştir.Ancak son yıllarda oyundan hem para kazanmak hemde oynayanlara da para kazandırmak düşüncesi ortaya atılmıştır.Bu web sitesinde başlangıçta size bir miktar para veriyor ve sizde bu para barajınızı geliştiriyorsunuz.Bu baraj uzun vadede size para kazandırıyor.Ayrıca barajınızı bedavaya kurduğunuz içinde kazandığınız paranın hepsi kar oluyor.Ayrıca bu oyuna para yatırıp barajınızı daha fazla geliştirerek karınızı arttırabilirsiniz.Bu oyunun mantığında aslında bir miktar para ile aldığınız üründen zamanla o miktardan daha fazla kazanıyorsunuz.Ancak bunun için belli bir süre geçmesi gerekiyor.Aslında bankalardaki faiz uygulaması gibi düşünebilirsiniz.Para yatırın veya yatırmayın belli bir zaman sonra paranız değerleniyor ve çekebiliyorsunuz.

Nasıl Oynanır?
Bu oyunda size verilen başlangıç altınlarıyla veya bütçenize uygun olan altın paketlerinden satın alarak barajınızı geliştirmeye başlayabilirsiniz.
Altınlarınızla almak istediğiniz türbini veya türbinleri aldıktan sonra düzenli olarak ürettiğini elektriği toplamanız gereklidir.
Biriktirdiğiniz altınları isterseniz ödeme puanına çevirebilir, isterseniz de yeni türbinler alarak ve bobin kapasitenizi geliştirerek oyundaki gelişiminizi sürdürebilirsiniz. Bu tamamen sizin tercihinize kalmış bir durumdur.
Bu oyunda ödeme puanı ve bobin kapasitesi mevcuttur. Kazandığınız parayı istediğiniz zaman çekebilirsiniz. Çekmek istediğiniz para kadar TL bakiyesine ve ödeme puanına sahip olmanız gerekir.

Depo Sistemi Nedir?
Depo sistemi ise kullanıcıları online tutmak üzere ayarlanmış bir sistemdir. Ve sizlerin bu oyundan para kazanıp, paralarını düzenli şekilde çekebilmeleri için, sitenin de gelire sahip olması gerekir.

Referans Sistemi Nedir?
Bu oyunda referans sistemi mevcuttur. İsterseniz referans linkinizi paylaşarak, oyunumuza kazandırdığınız kullanıcılardan ek gelir elde edebilirsiniz.

Deli Baraj da Kazanma Sistemi Nasıl Çalışır?
Oyuna başladığınız andan itibaren size verilen hediye altınla ilk türbinlerinizi alabilir ve gelişme sürecine girebilirsiniz. Unutmayın siz kazandıkça oyun kazanacak, oyun kazandıkça siz de kazanacaksınız.

Ne Kadar Kazanırım?
Bu oyundan kazanacağınız miktar tamamen size bağlıdır. İsterseniz yatırım yapmadan uzun vadede, isterseniz de altın paketlerinden size uygun olanını alarak kısa sürede gelişim sağlayıp düzenli kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bonus ve yarışmalardan faydalanarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Ödeme Limiti Ne Kadar?
Hesabınızda 10TL olduğunda paranızı çekebilirsiniz.

Kazancımız Nasıl Çekebilirim?
Ödemeleri Papara ile yapıyorlar.Papara güvenli bir ödeme yöntemidir.Papara hesabınız yoksa çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Hesabınızda minimum çekim tutarı yani 10 TL değerinde TL bakiyeniz ve 10 adet ödeme puanınız olduğu zaman, para çek bölümünü kullanarak talebinizi iletebilirsiniz. Tüm bilgiler eksiksiz ve doğru girildiği taktirde paranız en geç 24 saat içinde hesabınıza gönderilir. İleri zamanlarda farklı ödeme sistemleri de eklenecektir.

Nasıl Üye Olurum?
Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak üye olabilirsiniz.


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Hiç yorum yok