Öne Çıkan Yayınlar

Oyun Oynayarak İnternetten Para Kazanın - Ütopya Nedir? - Ütopya İle Para Kazan


Ütopya Nedir?
Utopya.online kullanıcılarına online olarak hizmet veren bir sanal çiftlik oyunudur.
Ayrıca kullanıcılarına oyun oynadıkça gerçek para kazanmayı taahhüt eden bir platformdur.

Bu Platform Oyun Oynayanlara Neden Para Ödüyor?
Aslında başlangıçta her oyun para kazanmayı hedeflemiştir.Ancak son yıllarda oyundan hem para kazanmak hemde oynayanlara da para kazandırmak düşüncesi ortaya atılmıştır.Bu web sitesinde başlangıçta size bir miktar para veriyor ve sizde bu para ile çiftlik hayvanları alıyorsunuz.Bu çiftlik hayvanları ise size süt kazandırıyor. Sizde bu sütleri satarak gerçek para kazanabiliyorsunuz isterseniz de daha fazla çiftlik hayvanı alabiliyorsunuz. Ayrıca çiftlik hayvanlarını bedava aldığınız içinde kazandığınız paranın hepsi kar oluyor. Ayrıca bu oyuna para yatırıp daha fazla çiftlik hayvanı satın alarak karınızı arttırabilirsiniz.Bu oyunun mantığında aslında bir miktar para ile aldığınız üründen zamanla o miktardan daha fazla kazanıyorsunuz.Ancak bunun için belli bir süre geçmesi gerekiyor.Aslında bankalardaki faiz uygulaması gibi düşünebilirsiniz.Para yatırın veya yatırmayın belli bir zaman sonra paranız değerleniyor ve çekebiliyorsunuz.

Nasıl Oynanır?
Oyunda ilk üye olduğunuzda size 100 ütopya verilir. Bununla inek satın al bölümünden saf inek alabilirsiniz. Oyunda ineklerden sattığınız sütler ütopya ya çevrilir. 100 litre süt = 1 ütopya.
Oyunda süt satarak yeni inekler almalısınız. Bu şekilde ahırınızı geliştirebilirsiniz. Ayrıca her 2 saatte bonus alabilirsiniz. Bonuslar 5-40 arası ütopya vermektedir. Biriken sütünüzü satmak için en az 10 litre sütünüz olmalıdır. Ayrıca yeni inek alabilmek için biriken sütünüzü satmalısınız. Yeterince ütopya kazandıktan sonra kazandığınız ütopyaları TL ye çevirebilir ve banka / ininal hesabınıza paranızı alabilirsiniz. (En az 1000 ütopya TL ye çevrilebilir.)Bu oyunda depo sistemi yoktur. Yani istediğiniz zaman oyuna girerek sütlerinizi satabilirsiniz. Kazandığınız parayı istediğiniz zaman çekebilirsiniz.

Depo Sistemi Var mı?
Bu oyunda depo sistemi yoktur. Yani istediğiniz zaman oyuna girebilirsiniz isterseniz günlerce oyuna girmeyebilirsiniz.

Seviye nedir ne işe yarar?
Seviyeniz oyundaki tecrübenizdir. Seviye, ineklerinizden kazandığınız üretim miktarını arttırmaya yarar.Yüksek seviye olmanız aldığınız çiftlik hayvanlarının size daha fazla süt vermenizi sağlar.

Seviye atlamak için ne gereklidir? Tecrübe nasıl artar ?
Seviye atlamak için tecrübe puanı gereklidir. Tecrübe puanı kazanmak istiyorsanız referans bölümünden referans linkinizle arkadaşlarınızı davet etmeniz ve onlarında oyunu oynaması gerekir. Oyunu oynayan referanslar 2-4 gün arasında sistem tarafından otomatik onaylanır. Her 1 kişi 5 tecrübe puanı verir. Ayrıca ücret ödeyerek referans getirmeden seviye atlayabilirsiniz.

Sisteme nasıl TL bakiye yükleyebilirim?
Banka havalesi, eft ve papara yöntemiyle ütopya satın alabilirsiniz . Detayları ; 0553-658-28-62 Nolu numaraya sadece whatsapp ve mesaj yolu üzerinden sorabailirsiniz.

Referans Sistemi Nedir?
Bu oyunda referans sistemi mevcuttur. İsterseniz referans linkinizi paylaşarak, oyunumuza kazandırdığınız kullanıcılardan ek gelir elde edebilirsiniz.

Ütopya da Kazanma Sistemi Nasıl Çalışır?
Oyuna başladığınız andan itibaren size verilen hediye ütopya ile çiftlik hayvanları alabilir ve gelişme sürecine girebilirsiniz. Unutmayın siz kazandıkça oyun kazanacak, oyun kazandıkça siz de kazanacaksınız.

Ne Kadar Kazanırım?
Bu oyundan kazanacağınız miktar tamamen size bağlıdır. İsterseniz yatırım yapmadan uzun vadede, isterseniz de ütopya satın alarak kısa sürede gelişim sağlayıp düzenli kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bonus ve yarışmalardan faydalanarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Nasıl TL Kazanırım?
İnek alıp ürettiğiniz sütlerden kazandığınız ütopyaları TL ' ye çevirerek para kazanabilirsiniz. 100 Litre Süt=1 Ütopya

Ödeme Limiti Ne Kadar?
Hesabınızda 5TL olduğunda paranızı çekebilirsiniz. Ödeme talep ettikten sonra 24 saat içerisinde hesabınıza yatırılır.

Kazancımız Nasıl Çekebilirim?
Ödemeleri banka hesabına havale ile yapıyorlar.

Nasıl Üye Olurum?

Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak üye olabilirsiniz.


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Hiç yorum yok