Öne Çıkan Yayınlar

Oyun Oynayarak İnternetten Para Kazanın - Çılgın İnekler Nedir? - Çılgın İnekler İle Para Kazan


Çılgın İnekler Nedir?
Cilgininekler.com kullanıcılarına online olarak hizmet veren bir sanal çiftlik oyunudur.
Ayrıca kullanıcılarına oyun oynadıkça gerçek para kazanmayı taahhüt eden bir platformdur.

Bu Platform Oyun Oynayanlara Neden Para Ödüyor?
Aslında başlangıçta her oyun para kazanmayı hedeflemiştir.Ancak son yıllarda oyundan hem para kazanmak hemde oynayanlara da para kazandırmak düşüncesi ortaya atılmıştır.Bu web sitesinde başlangıçta size bir miktar akçe veriyor ve sizde bu akçe ile çiftlik hayvanları alıyorsunuz.Bu çiftlik hayvanları ise size süt kazandırıyor. Sizde bu sütleri satarak gerçek para kazanabiliyorsunuz isterseniz de daha fazla çiftlik hayvanı alabiliyorsunuz. Ayrıca çiftlik hayvanlarını bedava aldığınız içinde kazandığınız paranın hepsi kar oluyor. Ayrıca bu oyuna para yatırıp daha fazla çiftlik hayvanı satın alarak karınızı arttırabilirsiniz.Bu oyunun mantığında aslında bir miktar para ile aldığınız üründen zamanla o miktardan daha fazla kazanıyorsunuz.Ancak bunun için belli bir süre geçmesi gerekiyor.Aslında bankalardaki faiz uygulaması gibi düşünebilirsiniz.Para yatırın veya yatırmayın belli bir zaman sonra paranız değerleniyor ve çekebiliyorsunuz.

Nasıl Oynanır?
Oyunda yapmanız gereken başlangıçta size verilen 600 Akçe ile inek almanız ve süt üretimine başlamanız. Başlangıçta ambarımızın kapasitesi 5000 mL’dir ambar dolduğunda sitemizi ziyaret edip sütlerinizi satmanız gerekiyor. İlk ineğimiz Kartopu Saatte 100 mL. Süt üretmektedir ömrü 730 gündür. Sizin öncelikle 600 Akçe ile 1 adet Kartopu ineğinden almanız gerekmektedir 1 adet inek aldığınızda saatlik süt üretiminiz 100 mL. olmaktadır size düşen tek görev ambarınız dolduğunda sütlerinizi satmanızdır. Tabiki oyuna hiç yatırım yapmadan da para kazanılabilmektir ama bu sabır ve uzun zamanlar almaktadır daha hızlı ve daha çok kazanmak isteyenler oyuna bir miktar yatırımda bulunup saatlik süt üretimi yüksek olan inekler satın almaktadırlar. 1 Akçe kazanabilmek için 100 mL. süt satmamız gerekmektedir. Peki nasıl hızlı kazanabilirsiniz. Öncelikle 100.000 Akçe ile satılan inekten 1 adet alıp saatte 15.000 mL. süt üretimine başlamanızdır bu ineği satın aldığınızda 24 saatte 360.000 mL. süt üretiminiz olmaktadır daha çok kazanmak için daha çok yatırım yaparak veya daha çok zaman harcayarak çok büyük paralar kazanabilirsiniz. Kazandığınız parayı istediğiniz zaman çekebilirsiniz.

Depo Sistemi Nedir?
Depo sistemi ise kullanıcıları online tutmak üzere ayarlanmış bir sistemdir. Ve sizlerin bu oyundan para kazanıp, paralarını düzenli şekilde çekebilmeleri için, sitenin de gelire sahip olması gerekir.

Referans Sistemi Nedir?
Bu oyunda referans sistemi mevcuttur. İsterseniz referans linkinizi paylaşarak, oyunumuza kazandırdığınız kullanıcılardan ek gelir elde edebilirsiniz.

Çılgın İnekler de Kazanma Sistemi Nasıl Çalışır?
Oyuna başladığınız andan itibaren size verilen hediye akçeler ile çiftlik hayvanları alabilir ve gelişme sürecine girebilirsiniz. Unutmayın siz kazandıkça oyun kazanacak, oyun kazandıkça siz de kazanacaksınız.

Ne Kadar Kazanırım?
Bu oyundan kazanacağınız miktar tamamen size bağlıdır. İsterseniz yatırım yapmadan uzun vadede, isterseniz de akçe satın alarak kısa sürede gelişim sağlayıp düzenli kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bonus ve yarışmalardan faydalanarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Nasıl TL Kazanırım?
İnek alıp ürettiğiniz sütlerden kazandığınız akçeleri TL ' ye çevirerek para kazanabilirsiniz.

Ödeme Limiti Ne Kadar?
Hesabınızda 10TL olduğunda paranızı çekebilirsiniz. Ödeme talep ettikten sonra 24 saat içerisinde hesabınıza yatırılır.

Kazancımız Nasıl Çekebilirim?
Ödemeleri banka hesabına havale ile yapıyorlar.

Nasıl Üye Olurum?
Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak üye olabilirsiniz.


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Hiç yorum yok