Öne Çıkan Yayınlar

Fotoğraflarınızı Satarak İnternetten Para Kazanın - Scoopshot Nedir? - Scoopshot İle Para Kazan


Fotoğraf Satarak Nasıl Para Kazanılır?

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorsanız ve sürekli fotoğraf çekiyorsanız bu işi internet üzerinden kazanca çevirebilirsiniz. İnternet üzerinde bu fotoğrafları başkalarına satabileceğiniz bir çok platform bulunmaktadır. Siz fotoğrafları çekip bu platformlara yüklersiniz ve isteyen kişiler bu platformlar üzerinden fotoğraflarınızı satın alabilirler.

Fotoğraflarımız İçin Neden Para Ödeniyor?

Bir müzik yaptığınızda veya bir şiir yazdığınızda veya konumuzda olduğu gibi bir fotoğraf çektiğinizde bunlar size ait olur ve telif hakkını alırsanız sizden izinsiz kimse kullanamaz. Bir çok şirket ve kuruluş yaptığı projelerde önüne gelen fotoğrafları kullanmıyor. Çünkü bu fotoğrafların telif hakkı olabileceğinizden çok büyük paraları tazminat olarak ödemek zorunda kalabilirler. Bu yüzden sizin çektiğiniz fotoğrafları isteyen kişiler satın alarak kullanım hakkını elde etmiş oluyor.

Fotoğraflarınız için para ödenmesinin bir diğer nedeni iste bir yerin veya bir olayın fotoğraflanmasını isteyen şirketlerin bu platform ile fotoğrafları satın almak istemesidir. Bir olayın veya bir yerin fotoğraflanmasını isteyen şirketler veya kişiler görev oluşturarak fotoğrafçıların o görevleri yapmaları karşılığında para öderler. Bu görevler her hangi bir mekanın veya yerin fotoğraflanması olabileceği gibi büyük bir gösterinin veya maç sırasında çıkan olayın fotoğrafları da olabilir. Haber siteleri haber niteliği taşıyan fotoğraflar için bu platformda yüksek paralar ödemektedir.

Ne Tür Fotoğraflar Olabilir?

Aklınıza gelebilecek her türlü fotoğraf olabilir. İsterseniz kendi fotoğrafınızı, isterseniz bir hayvanı, isterseniz doğayı veya yaşadığınız çevreyi çekebilir ve bu fotoğrafları satabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış bir şey ancak bir istisna olarak çoğu site cinsel içerikli fotoğrafları kabul etmiyor. Ayrıca dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta çekeceğiniz fotoğrafların sanatsal oluşudur. Ne kadar özel fotoğraflar çekerseniz fotoğrafınızın satılma ihtimali o kadar artar. 

Scoopshot Nedir?

Çektiğiniz fotoğrafları satabileceğiniz veya beğendiğiniz ve kullanmak istediğiniz fotoğrafları satın alabileceğiniz bir platformdur. Ayrıca alıcıların görev oluşturdukları ve fotoğrafçıların bu görevleri yerine getirmesi karşılığında ücret alabildiği bir platformdur. Bu görevler bir yerin veya bir olayın fotoğraflanması olabilir. Örneğin bir maç sırasında çıkan olay veya bir trafik kazasının fotoğrafları haber siteleri için çok büyük önem taşır. Haber siteleri bu fotoğrafların çeken fotoğrafçılara yüksek paralar ödeyebilir. Scoopshot temelde bu iş için kurulmuştur. Ancak siz isterseniz beğendiğiniz fotoğraflarıda yükleyerek o fotoğrafları satabilirsiniz.

Scoopshot Bir Web Sitesi mi Yoksa Uygulama mı?

Scoopshot hem web sitesi üzerinden hizmet veren hemde Android ve Ios cihazlar için uygulama üzerinden de kullanılabilecek bir cihazdır. Çekilen fotoğraflar anlık olarak yayınlanabildiği için mobil uygulamaları daha tercih edilir.

Scoopshot Üyelik Ücretsiz mi?

Scoopshot web sitesi ve uygulamasına üyelik ücretsizdir. Herkes bu platforma üye olabilir ,görevleri yerine getirebilir veya fotoğraflarını satabilir.

Scoopshot ile Ne Kadar Kazanırım?

Scoopshot platformunda kazancınızın bir sınırı yoktur. İstediğiniz kadar fotoğraf satıp o kadar para kazanabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınızı istediğiniz fiyata satabilirsiniz.

Scoopshot'ta Kazancımı Nasıl Çekebilirim?

Scoopshot platformunda kazancınızı Paypal veya banka havalesi ile çekebilirsiniz. Ayrıca bunlara ek olarak bir çok seçenekte mevcuttur.

Nasıl Üye Olabilirim?

Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak hemen üye olabilirsiniz. Ayrıca mobil cihazınıza uygulamayı indirerek, üye olup kullanabilirsiniz.


Android Uygulaması


Ios Uygulaması


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Hiç yorum yok