Öne Çıkan Yayınlar

Link Kısaltarak İnternetten Para Kazanın - Bc.vc Nedir? - Bc.vc İle Para Kazan


Link Kısaltma Nedir?

Link kısaltma temel olarak bir linke tıklandığında önce reklam gösterilerek sonra o linkin açılmasına dayanır. Yani siz sosyal medyada, web sitenizde veya aklınıza gelebilecek her hangi bir yerde link paylaştığınızda bu linke tıklayan herkese reklam gösterilerek para kazanılması sağlanan bir yöntemdir. Diğer bir adıyla Link kısaltma PTC(Pay to Click) yani tıklama başına ödeme yapan bir yöntemdir.

Link Kısaltarak Nasıl Para Kazanılır?

Her hangi bir yerde paylaşacağınız linki öncelikle link kısaltma sitelerinden herhangi birini kullanarak kısaltmanız gerekmektedir. Link kısaltma siteleri çok fazla bulunmaktadır ve her ülkeye göre farklı ücretler ödenmekle birlikte her sitenin farklı avantajları vardır. Hangi link kısaltma sitesini seçeceğiniz tamamen size kalmıştır. Linkinizi kısalttıktan sonra bu oluşan yeni linki herhangi bir yerde paylaşıyorsunuz. Daha sonra bu linke tıklayan kişilerin önce karşısına bir reklam çıkıyor daha sonra reklamı geç butonuna basılarak kısalttığınız link açılıyor. Böylelikle kısalttığınız linke her tıklayan kişi için para kazanmış oluyorsunuz.

Ne Tür Linkleri Kısaltabilirim?

Aklınıza gelebilecek her türlü linki kısaltabilirsiniz. Örnek verecek olursak facebook sayfanızdan bir maç yayını linki paylaşacaksınız diyelim, öncelikle bu linki bir link kısaltma sitesinden kısaltarak facebook sayfanızda paylaşırsanız o linke tıklayan her kişi için para kazanmış olursunuz. Bir web siteniz varsa o web sitesi içinde bulunan her linki kısaltarak o linklere tıklayan her kişi için para kazanabilirsiniz.

Bc.vc Nedir?

Bc.vc web sitesi kullanıcılarına linklerini kısaltarak ve bu linklerde reklam göstererek para kazandırmayı ve para kazanmayı amaçlayan bir sitedir. Diğer bir adıyla bir PTC(Pay to Click) yani tıklama başına ödeme yapan bir sitedir. Bu web sitesi Türkiye merkezli bir web sitesi değildir ancak Türkçe dil desteği varıdr. Ödeme konusunda herhangi bir sıkıntı çekmezsiniz.

Bc.vc Web Sitesine Üyelik Ücretsiz mi?

Bc.vc web sitesi üyelik ücretsizdir. Herkes bu web sitesine üye olabilir ve link kısaltabilir.

Bc.vc ile Ne Kadar Kazanırım?

Bc.vc web sitesinde kazancınızın bir sınırı yoktur. İstediğiniz kadar link kısaltabilir ve kısalttığınız linklere tıklayan her kişi için para kazanabilirsiniz. Linklerinize tıklayan kişilerin bulundukları ülkeye göre kazancınız değişir. Yani paylaştığınız linke Türkiye'den tıklayan kişi için kazandığınız para ile İngiltere'den tıklayan bir kişi için kazanacağınız para farklı olur. Türkiye'den tıklayan kullanıcılar için kazanacağınız para 1000 tekil tıklama için 2.5 Dolar'dır. Mobil tekil tıklamalar için ise 3.5 Dolar'dır. Bu rakamlar sürekli olarak değişmektedir ve Bc.vc sitesinden bu rakamları takip edebilirsiniz. Tekil tıklamayı merak eden ziyaretçilerimiz için kısaca anlatacak olursak o linke 24 saat içinde ilk kez tıklayan bir kişi tekil kullanıcı olur. 24 saat içinde linke birden fazla tıklayan kişiler tekil tıklama sayılmaz ve birden fazla tıklamalar için kazanacağınız miktar biraz düşürülür.

Bc.vc Web Sitesinde Kazancımı Nasıl Çekebilirim?

Bc.vc web sitesinden kazancınızı Paypal güvenilir ödeme yöntemiile çekebilirsiniz. Paypal ödeme yöntemi ile paranızı banka hesabınıza kolaylıkla çekebilirsiniz. Ayrıca ödeme yöntemleri sürekli değişiklik gösterebilir bu yüzden daha detaylı bilgiyi Bc.vc web sitesinde bulabilirsiniz.

Bc.vc Ödeme Limiti Ne Kadar?

Bc.vc web sitesinden kazancınızı çekebilmeniz için hesabınızda en az 10 Dolar birikmiş olmalıdır. Ayrıca kazancınızı çekerken herhangi bir kesinti uygulanmaz.

Bc.vc Web Sitesinde Kazançlar Sıfırlanır mı?

Bc.vc web sitesinden kazancınız asla sıfırlanmaz. Ay başı geldiğinde veya hafta başında hatta yeni bir yıla geçtiğinizde önceki dönemlerde kazandığınız paralar hep hesabınızda bulunur. İstediğiniz zaman kazancınızı çekebilirsiniz. 

Bc.vc Web Sitesinde Referans Sistemi Var mı?

Bc.vc web sitesinden referans sistemi bulunmaktadır. Üyeliğinizde bulunan referans linkine tıklayarak üye olan her üyenin kazancının %10'unu sizde kazanırsınız.

Nasıl Üye Olabilirim?

Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak hemen üye olabilirsiniz.


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Hiç yorum yok