Öne Çıkan Yayınlar

PTC Siteleri İle İnternetten Para Kazanın - Clixsense Nedir? - Clixsense İle Para Kazan


PTC Siteleri Nedir?

PTC(Paid To Click) siteleri kısaca tıklama başına ödeme yapan sitelerdir. Bu sitelerde bir çok seçenek olmasıyla beraber en çok görülen seçenek çıkan reklamlara tıklatarak size para ödemesidir. Yani reklam verenler bu siteye reklamlarını verir sizde bu reklamlara tıklarsınız bu reklamları incelersiniz isterseniz reklamları kapatırsınız isterseniz de reklamlarla ilgilenirsiniz ve para kazanmış olursunuz. Bu şekilde hem reklam veren hem PTC sitesi hemde siz kazanmış olursunuz.

PTC Sitelerinde Ne Tür Para Kazanma Seçenekleri Var?

PTC sitelerinde bir çok para kazanma seçeneği vardır. Bunlar;
  • Çıkan reklamlara tıklayarak
  • Video izleyerek
  • Anket Doldurarak
  • Oyun Oynayarak(Reklam veren bir oyun firmasının oyununu belli bir süre oynayarak para kazanmanızı sağlıyor)
  • Bir Uygulama İndirerek(Mobil cihazınıza belirtilen uygulamayı indirmeniz karşılığında size para ödeniyor isterseniz indirdikten sonra hemen silebilirsiniz)
  • Belirtilen Görevleri Tamamlayarak(Örnek verecek olursak reklam veren firmanın sitesine tıklayarak orada 5 dakika gezinti yapmak)
  • Belirtilen Teklifleri Gerçekleştirerek(Örneğin size verilen 3 kelimeyi Google'de aramak)
Bu seçeneklerin hepsi her PTC sitesinde yoktur ama PTC sitelerinde olan seçeneklerin hepsi bunlardır.

PTC Sitelerinden Nasıl Para Kazanabilirim?

Yukarıda belirtilen para kazanma seçeneklerinden istediklerinizi gerçekleştirerek PTC sitelerinden çok kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz. İnternetten para kazanma işine genellikle PTC sitelerinden başlanır çünkü bu siteler ile para kazanmak çok basittir. Oyun oynayarak, video izleyerek veya reklamlara tıklayarak günden 1-2 saatinizi harcayarak çok büyük paralar kazanabilirsiniz. Ayrıca bir çok PTC sitesinde referans sistemi bulunmaktadır. Yani referansınız ile arkadaşlarınızı siteye üye yaparak onların kazancının belli bir miktarı kadar sizde hiç bir şey yapmadan kazanabilirsiniz. PTC sitelerinin bir çoğunda level sistemi vardır. Yani başlangıçta 1 levelden başlarsınız ve yaptığınız her işlemden sonra levelinize göre bir miktar para kazanırsınız. Leveliniz düşük olduğu için kazanacağınız parada düşük olur ancak para kazandıkça leveliniz artar ve leveliniz arttıkça aynı işlemlerden daha çok para kazanırsınız.

Clixsense Nedir?

Clixsense web sitesi PTC siteleri arasında en popüler ve en güvenilir PTC sitesidir. 2007 yılından beri hizmet veren bu web sitesi PTC sektörünün en büyük şirketlerinden biridir. Güvenilirliği en yüksek PTC sitesi olmakla beraber yukarıda belirtilen bütün para kazanma seçeneleri Clixsense web sitesinde bulunmaktadır. Yurt dışı kaynaklı bir web sitesi olmasına rağmen milyonlarca Türk kullanıcısı vardır.



Clixsense Sitesine Üyelik Ücretsiz mi?

Clixsense web sitesi üyelik ücretsizdir. Herkes bu web sitesine üye olabilir ve para kazanabilir. Ayrıca yılda 17 Dolar karşılığında üyeliğinizi premium üyeliğe yükseltebilirsiniz. Premium üyeler referanslarından daha çok kazanır, normal üyelere göre aynı işlemlerden daha çok kazanır ve bunun gibi bir çok avantaj premium üyeliklerde vardır. Ancak premium üye olmak bir şart değildir bir seçenektir isterseniz olursunuz isterseniz hiç olmazsınız.

Clixsense ile Ne Kadar Kazanırım?

Clixsense web sitesinde kazancınızın bir sınırı yoktur. O an bulunan görevleri tamamlayıp, videoları izleyip, anketleri doldurup, teklifleri tamamlayıp ve diğer para kazanma seçeneklerini tamamlayıp para kazanabilirsiniz. Clixsense web sitesinde sürekli olarak yeni teklifler gelir. Yeni anketler, yeni videolar, yeni görevler vs. sürekli olarak yenilenir. Bu yüzden neredeyse her gün girip para kazanabilirsiniz.

Clixsense Sitesinde Kazancımı Nasıl Çekebilirim?

Clixsense web sitesinden kazancınızı Payza, Netteller, Payoneer, Skrill, Paytoo, Tango Card gibi ödeme yöntemleri ile banka hesabınıza kolaylıkla çekebilirsiniz. Bu ödeme yöntemleri Paypal'a çok benzer ve son derece güvenilir uluslararası şirketlerdir. Türkiye'de ki bankalar gibi güvenilir kurumlardır ve bu kurumlardan para çekme konusunda neredeyse hiç bir sorun yaşanmaz.

Clixsense Ödeme Limiti Ne Kadar?

Clixsense web sitesinden kazancınızı çekebilmeniz için hesabınızda en az 8 Dolar birikmiş olmalıdır. Ayrıca kazancınızı çekerken herhangi bir kesinti uygulanmaz.

Clixsense Web Sitesinde Kazançlar Sıfırlanır mı?

Clixsense web sitesinden kazancınız asla sıfırlanmaz. Ay başı geldiğinde veya hafta başında hatta yeni bir yıla geçtiğinizde önceki dönemlerde kazandığınız paralar hep hesabınızda bulunur. İstediğiniz zaman kazancınızı çekebilirsiniz. 

Clixsense Web Sitesinde Referans Sistemi Var mı?

Clixsense web sitesinden referans sistemi bulunmaktadır. Üyeliğinizde bulunan referans linkine tıklayarak üye olan her üyenin kazancının %10'unu sizde kazanırsınız. Ayrıca referanslarınızın üyelik yükseltmelerinden, reklam satın almalarından ve bunun gibi bir çok hareketlerinden sizde para kazanırsınız. Premium üye iseniz yaptığınız her referansın referansından bile para kazanabilirsiniz. Detaylı bilgi Clixsense web sitesinde bulunmaktadır.



Clixsense Türke Forum Sitesi?

Clixsense web sitesi Türk kullanıcılar için resmi bir forum açmış durumdadır. Bu forumda kazanma taktiklerinden tutun hangi işlemi nasıl yapacağınıza kadar bir çok konuda diğer Türk üyeler ile fikir alışverişi yapabiliyorsunuz ve konuları inceleyebiliyorsunuz.

Clixsense Web Sitesinde Hangi Para Kazanma Seçenekleri Var?

  • View Ads (Reklam Göster)
  • Surveys (Anketler)
  • Offers (Teklifler)
  • Tasks (Görevler)
  • ClixGrid (Clixsense'ye Özel Şans Oyunu)


View Ads (Reklam Göster) Seçeneği İle Para Kazanma

Clixsense hesabınıza giriş yaptıktan sonra menüde karşınıza para kazanma seçenekleri çıkar. Bu seçeneklerden View Ads seçeneğine tıkladığınızda karşınıza kutucuklar şeklinde reklamlar çıkar. Bu reklamların ne olduğu ve kaç para kazandıracağı kutucukların içinde yazar. İstediğiniz bir reklama tıklayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bir kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza bir site açılır ve 5 resim çıkar. Bu resimlerden 4'ü köpek 1'i ise kedidir. Siz her seferinde kediyi seçmelisiniz bunun amacı sitenin sizin bot olup olmadığınızı tespit etmesidir. Kedi resmini seçtikten sonra belirtilen saniye kadar (bu zaman genellikle 5-10 saniye kadar olur) siteyi açık tutarsınız ve süre dolduktan sonra çıkan close yazısına tıklayarak siteyi kapatabilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra size teklif edilen parayı kazanmış olursunuz. Bu işlem çok basittir ve saniyeler içinde biter.

Surveys (Anketler) Seçeneği İle Para Kazanma

Surveys seçeneğine tıkladığınızda karşınıza anket siteleri çıkar. Burada karşınıza çıkan karşınıza anketler değil anketleri teklif eden sitelerdir. İstediğiniz biz anket sitesine tıkladığınızda o siteye bağlanırsınız ve o sitedeki mevcut anketlerden istediğinizi doldurabilirsiniz. Anketi tamamladıktan sonra Clixsense sitesine döndüğünüzde uyarı mesajı karşınıza çıkar ve o mesajı geçtikten sonra anketi başarılı bir şekilde tamamlamışsanız kazancınız hesabınıza yüklenir.

Offers (Teklifler) Seçeneği İle Para Kazanma

Offers seçeneğine bastığınızda karşınıza en üste küçük kutucuklar ve bir ekran çıkar. Bu küçük kutucuklarda teklif veren firmalar vardır. Bunlardan istediğiniz bir tanesine tıkladığınızda alttaki ekranda o sitenin teklifleri gözükür. Bu teklifler bir uygulamanın indirilmesi, bir oyuna kayıt olunup 5 levele kadar oynanması gibi görevler olabilir. Her teklifin karşısında ne kadar kazandıracağı yazar. Bazı tekliflerin karşısında Clixcents yazar bunun anlamı Cent'tir. Yani 10 Clixcents yazan bir teklif size 10 Cent kazandıracaktır. Bilgisi olmayan kullanıcılarımız için 100 Cent'in 1 Dolar ettiğini söyleyebiliriz.

Taks (Görevler) Seçeneği İle Para Kazanma

Taks bölümü en karışık olan bölümdür. Biz size basitçe anlatmaya çalışacağız. Bu seçeneğe tıkladığınızda karşınıza bir liste gelir. Bu listede görevler bulunur. Herhangi bir göreve tıkladığınızda karşınıza bir site açılır. Aslında her göreve tıkladığınızda aynı site açılır. Task görevleri bu site üzerinden yapılır o yüzden bu siteye de ilk başta üye olmanız gerekir. Daha sonra belirtilen görevi yapabilirsiniz ve görevi tamamladığınızda Clixsense hesabınıza kazancınız yüklenir. Burada dikkat etmeniz gereken iki şey vardır. Birincisi Taks görevlerinde level vardır. Task görevi yaptıkça level atlarsınız ve daha çok task görevi yapabilirsiniz. Ayrıca daha çok kazanmaya başlarsınız. İkinci önemli konu ise doğruluk yüzdenizdir. Bir görevi ne kadar doğru yaparsanız o kadar yüksek olur. Görevleri sürekli yanlış yaparsanız bu yüzdeniz düşer ve task görevlerinden para kazanamazsınız.



ClixGrid Seçeneği İle Para Kazanma

Bu seçeneğe tıkladığınızda karşınıza bir resim gelir. Bu resim üzerinde kareler vardır. Herhangi bir kare üzerine tıkladığınızda karşınıza bir reklam gelir ve bu reklamı view ads seçeneğinde olduğu gibi izlemeniz gerekir. Size her gün 30 adet tıklama hakkı verilir. Yani her gün 30 kere bu resim üzerinde herhangi bir kareye tıklayabilirsiniz. Premium üye iseniz bu sayı 60 adet olur. Aslında bu bir şans oyunudur ve kareye tıkladığınızda karşınıza çıkan reklamdan bazen hiç para kazanamayabilirsiniz bazen de 0.10, 0.25, 0.50 , 1 , 2.5, 5, 10 Dolar gibi kazançlar sağlayabilirsiniz.

Referans İle Para Kazanma

Referans ile para kazanma doğru kullanılırsa en yüksek kazancın sağlandığı seçenektir. Burada önemli olan çok sayıda referans kişiyi siteye kazandırmaktır. Ayrıca kazandırdığınız bu referanslarında siteye aktif olarak girmesi çok önemlidir. Bir kişiyi referans olarak siteye kazandırdığınızda o kişinin neredeyse yaptığı her şeyden sizde komisyon alırsınız. Yani yeterince üye referansınız varsa hiç bir şey yapmadan bu sitede büyük kazançlar sağlayabilirsiniz. Siteye referans üye yapmak için Affiliates seçeneğine tıklayarak üyelik linkini alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın bu link ile siteye üye olmaları gerekmektedir.

Nasıl Üye Olabilirim?

Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak hemen üye olabilirsiniz.


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Hiç yorum yok