Öne Çıkan Yayınlar

Makale Yazarak İnternetten Para Kazanın - İçerik Bulutu Nedir? - İçerik Bulutu İle Para Kazan


Makale Yazma İşi Nedir?

Makale yazma işi aslında sanıldığı gibi öyle çok teknik bir iş değildir. Her gün binlerce blog yazısı internette yayınlanıyor veya aklınıza gelebilecek her konuda internette arama yaptığınızda karşınıza binlerce yazı geliyor. Sizde bu yazılar ile aradığınız konu hakkında fikir sahibi oluyorsunuz. İşte bu internette karşınıza çıkan her şey birileri tarafından yazılıyor. Web sitesi sahipleri bu yazıları tek başlarına oluşturamayacakları için bu yazıları yazmaları için insanlara para ödüyorlar. Yazılar çok teknik olmak zorunda bile değil. En önemlisi özgün olması yani başka bir yerden kopyala yapıştır olmaması. Her hangi bir konuda bilginiz varsa örneğin çok iyi yemek yapıyorsanız yemek tariflerinizi internette yayınlayarak çok büyük paralar kazanabilirsiniz. İsterseniz bir web sitesi açıp siz direkt olarak yayınlayabilirsiniz isterseniz de web sitesi sahipleri için yazılar yazabilirsiniz.

Makale Yazarak Nasıl Para Kazanılır?

Bir web siteniz varsa makalelerinizi orada yayınlayarak ve web sitenize reklam alarak para kazanabilirsiniz. Anca bir web siteniz yoksa uzmanlık alanınıza göre (örneğin yemek tarifleri, bilgisayar oyunları, makyaj vb) bir web sitesi bulup o web sitesi için yazılar yazabilirsiniz. Böyle bir web sitesi bulmak o kadar kolay değildir. Netten Ek Gelir olarak biz Makale Yazarak İnternetten Para Kazanın konuları altında size uzmanlık alanınıza göre yazı yazabilmek için nasıl web sitesi bulacağınızı anlatacağız.

Ne Tür Makaleler Yazılabilir?

Aklınıza gelebilecek her türlü konuda makale yazabilirsiniz. Daha önce örnek verdiğimiz gibi çok iyi yemek mi yapıyorsunuz veya çok iyi makyaj mı yapıyorsunuz veya bilgisayar oyunlarında çok mu iyisiniz o zaman bu deneyimlerinizi internette paylaşarak çok büyük paralar kazanabilirsiniz. Herkesin bildiği gibi internette arattığınız her şey için yüzlerce site, binlerce yazı karşınıza çıkıyor artık sizde bu yazıları internette yayınlayarak para kazanan insanlar arasına girebilirsiniz. 

İçerik Bulutu Nedir?

İçerik Bulutu profesyonel makale yazarlığında Türkiye'ye öncülük eden bir girişimdir. Web sitelerine içerik oluşturmak isteyen yüzlerce marka İçerik Bulutu ile çalışmaktadır. Bu markalar Hediye Sepeti, Hepsiburada, Tekzen, Dumankaya, Çiçek Sepeti gibi çok tanınmış markalar. Ayrıca İçerik Bulutu kurulduğundan bu yana para ödemelerinde kullanıcılarını hiç mağdur etmeyerek sicili çok temiz bir platformdur. Bu girişimin amacı sitelerine içerik eklemek isteyen markalar ile bu sitelere doğru ve kaliteli içerik ekleyebilecek yazarları buluşturmaktır.

İçerik Bulutu 'na Ücretsiz mi?

İçerik Bulutu web sitesi üyelik ücretsizdir.

İçerik Bulutu ile Ne Kadar Kazanırım?

İçerik Bulutu 'n da kazanacağınız paranın bir sınırı yoktur. Ne kadar içerik üretirseniz o kadar kazanırsınız. Ürettiğiniz içerikler için kazanacağınız para o içerikteki kelime sayısına, içeriği üretmek için gerekli olan uzmanlık derecesine ve içeriğin üretilmesini isteyen firmaya göre değişiklik göstermektedir. Ancak İçerik Bulutu ücret konusunda piyasada en yüksek ücret ödeyen firmaların en başında gelir. Öyleki ödediği en düşük ücret bile ortalamanın üstündedir. Her gün düzenli olarak 4-5 içerik ürettiğiniz taktirde asgari ücretten daha fazla para kazanabilirsiniz. 

İçerik Bulutu 'da İstediğim İçeriği Üretebilir miyim?

İçerik Bulutu 'da istediğiniz içeriği üretemezsiniz. Siteye üye olurken belirttiğiniz uzmanlık alanına uygun içerik istekleri gelir. Yani size her hangi bir konuda teklif gelir. Bu tekliflerde hangi konuda içerik üreteceğiniz ve şartlar yazar. İstediğiniz teklifi kabul ederek o içeriği üretebilirsiniz. Eğer hiç teklif yoksa beklemeniz gerekir ancak  İçerik Bulutu bu alanda en zirvede yer aldığı için düzenli olarak içerik teklifleri gelecektir.

İçerik Bulutu 'da Çalışma Saatleri Var mı?

İçerik Bulutu 'da istediğiniz zaman siteye giriş yaparak içerik üretebilirsiniz. Bunun için bir zaman kısıtlaması yoktur. İsterseniz her gün girip içerik üretebilirsiniz isterseniz de günlerce siteye girmeyebilirsiniz. Çalışma saatleri tamamen size kalmıştır.

İçerik Bulutu 'da Kazancımı Nasıl Alabilirim?

Kazancın istediğin taktirde her ayın belli bir günü belirttiğin banka hesabına yatırılır. Resmi olarak tüm yükümlülükler yerine getirilir ve devlete senin adına vergi ödenir. Yani senin kazancından bir kesinti olmaz.

İçerik Bulutu Ödeme Limiti Ne Kadar?

İçerik Bulutu web sitesinde ödeme limiti 100TL 'dir. Her gün düzenli içerik oluşturarak ayda yüzlerce lira kazanabilirsiniz ve her ay düzenli olarak paranızı çekebilirsiniz.

İçerik Bulutu 'da Kazançlar Sıfırlanır mı?

İçerik Bulutu web sitesinde kazancınız asla sıfırlanmaz. Yani isterseniz aylarca paranızı çekmeyebilirsiniz. Ne zaman isterseniz o zaman paranızı çekebilirsiniz.

İçerik Bulutu Tanıtım Videosu




Nasıl Üye Olabilirim?

İçerik Bulutu web sitesinin en büyük amacı bu işi profesyonel olarak yapmaktır. Bu yüzden yazarlarına çok büyük paralar ödeyebiliyorlar. Sadece İçerik Bulutu 'da çalışarak bile geçimizi sağlayabilirsiniz. En büyük amacı profesyonellik olan İçerik Bulutu web sitesi her önüne geleni yazar olarak almıyor. Öncelikle bu web sitesinde ki başvuru formunu dolduruyorsunuz. Bu başvuru formunu doldurduktan sonra eğer kabul edilirseniz 1 hafta içinde size mail yoluyla bunu bildiriyorlar ve sizde yazar olabiliyorsunuz. Başvuru formuna ulaşmak için aşağıdaki butona basabilirsiniz.


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

1 yorum: