Öne Çıkan Yayınlar

İnternetten Para Kazanın - Yeteneklerinizi Para Çevirerek İnternetten Kazanın - SadeceOn ile Para Kazanın


FREELANCE HİZMET PLATFORMU SADECEON.COM

Yazı & Çeviri, Video & Animasyon, Programlama & Teknoloji gibi hizmetlerin de arasında bulunduğu 10 ana kategoride hizmet veren Sadeceon.Com, hizmet veren kişilerle müşterileri bir araya getirmektedir. 10 TL ve katlarındaki tutarlar ile aradığınız hizmetleri en uygun fiyatlar ile size sunmaktadır.

Müşteriler, siparişlerine onay verene kadar ödenen tutar hizmet veren kişiye gönderilmemektedir. Müşteri siparişe onay verene kadar ödemeler BDDK onaylı, SadeceOn tarafından yönetilen güvenli hesapta tutulmaktadır. Siparişe müşteri tarafından onay verilir ise, satıcıya ödemesi yapılmaktadır. Müşteri siparişini iptal ederse, herhangi bir kesinti olmadan para iadesi yapılmaktadır.

Sosyal medya hesaplarınızı daha popüler hale getirmek için her türlü hizmeti bulabilirsiniz. Takipçi hizmetlerinden paylaşımlarınız için beğeni hizmetlerine, sitenizin sıralamasını yükseltmekten tanıtım yazılarına kadar bir çok konuda hizmet veren SadeceOn, yetenekli olan satıcıları bünyesinde barındırıyor. Verilen hizmetler, alıcılara reklamlar ile sürekli tanıtılmakta ve reklam döngüsüne alınmaktadır. Siz de yetenek sahibi olduğunu düşünüyorsanız hemen ilanınızı oluşturabilir, yeteneklerinizden kazanç elde edebilirsiniz.

Dilerseniz mobil uygulamalarımızı indirerek, cep telefonunuzdan da bildirim ve mesajlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Uygulama üzerinden alıcılar siparişlerini, satıcılar ise teslimatlarını kolayca yapabilir.

Eğer sizin de tasarım hizmetleri, seslendirme hizmetleri, video ve animasyon hizmetleri, makale hizmetleri, arama motoru optimizasyonu hizmetleri gibi ihtiyaçlarınız varsa vakit kaybetmeden sitemizden kolayca satın alabilir, güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Hem de kredi kartı, bkm express, mobil ödeme ya da ininal kartı gibi çok sayıda ödeme seçeneğinden dilediğinizi kullanarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok