Öne Çıkan Yayınlar

Oyun Oynayarak İnternetten Para Kazanın - Haylaz Tavuklar Nedir? - Haylaz Tavuklar İle Para Kazan


Haylaz Tavuklar Nedir?
Haylaztavuklar.com kullanıcılarına online olarak hizmet veren bir sanal çiftlik oyunudur.
Ayrıca kullanıcılarına oyun oynadıkça gerçek para kazanmayı taahhüt eden bir platformdur.

Bu Platform Oyun Oynayanlara Neden Para Ödüyor?
Aslında başlangıçta her oyun para kazanmayı hedeflemiştir.Ancak son yıllarda oyundan hem para kazanmak hemde oynayanlara da para kazandırmak düşüncesi ortaya atılmıştır.Bu web sitesinde başlangıçta size bir miktar gayme denilen oyun içi para birimden veriliyor ve sizde bu gayme ile çiftlik hayvanları alıyorsunuz.Bu çiftlik hayvanları ise size yumurta kazandırıyor. Sizde bu yumurtaları satarak gerçek para kazanabiliyorsunuz isterseniz de daha fazla çiftlik hayvanı alabiliyorsunuz. Ayrıca çiftlik hayvanlarını bedava aldığınız içinde kazandığınız paranın hepsi kar oluyor. Ayrıca bu oyuna para yatırıp daha fazla çiftlik hayvanı satın alarak karınızı arttırabilirsiniz.Bu oyunun mantığında aslında bir miktar para ile aldığınız üründen zamanla o miktardan daha fazla kazanıyorsunuz.Ancak bunun için belli bir süre geçmesi gerekiyor.Aslında bankalardaki faiz uygulaması gibi düşünebilirsiniz.Para yatırın veya yatırmayın belli bir zaman sonra paranız değerleniyor ve çekebiliyorsunuz.

Nasıl Oynanır?
Bu oyunda başlangıçta size verilen gayme denilen para ile çiftlik hayvanı alıyorsunuz. Bu çiftlik hayvanları size saatte belli miktarda yumurta kazandırıyor. Sizde bu yumurtaları satarak isterseniz gerçek para kazanıyorsunuz isterseniz de yumurta satarak kazandığınız kredi ile yeni çiftlik hayvanları alabiliyorsunuz. Beklemek istemeyen ve daha çok kazanmak isteyen kişilerde oyuna para yatırarak çok sayıda çiftlik hayvanı alabilir ve karını çok fazla arttırabilir. Bu oyunda depo sistemi vardır. Yani deponuz dolana kadar girip yumurtalarınızı satmanız gerekiyor yoksa çiftlik hayvanları size yeni yumurta kazandıramaz. Kazandığınız gaymeler ile deponuzun kapasitesini de arttırabilirsiniz. Kazandığınız parayı istediğiniz zaman çekebilirsiniz.

Depo Sistemi Nedir?
Depo sistemi ise kullanıcıları online tutmak üzere ayarlanmış bir sistemdir. Ve sizlerin bu oyundan para kazanıp, paralarını düzenli şekilde çekebilmeleri için, sitenin de gelire sahip olması gerekir.

Referans Sistemi Nedir?
Bu oyunda referans sistemi mevcuttur. İsterseniz referans linkinizi paylaşarak, oyunumuza kazandırdığınız kullanıcılardan ek gelir elde edebilirsiniz.

Haylaz Tavuklar da Kazanma Sistemi Nasıl Çalışır?
Oyuna başladığınız andan itibaren size verilen hediye gaymeler ile çiftlik hayvanları alabilir ve gelişme sürecine girebilirsiniz. Unutmayın siz kazandıkça oyun kazanacak, oyun kazandıkça siz de kazanacaksınız.

Ne Kadar Kazanırım?
Bu oyundan kazanacağınız miktar tamamen size bağlıdır. İsterseniz yatırım yapmadan uzun vadede, isterseniz de gayme satın alarak kısa sürede gelişim sağlayıp düzenli kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bonus ve yarışmalardan faydalanarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Nasıl TL Kazanırım?
Tavuk alıp ürettiğiniz yumurtaları satarak kazandığınız gaymeleri TL ' ye çevirerek para kazanabilirsiniz.

Ödeme Limiti Ne Kadar?
Hesabınızda 30TL olduğunda paranızı çekebilirsiniz. Ödeme talep ettikten sonra 24 saat içerisinde hesabınıza yatırılır.

Kazancımız Nasıl Çekebilirim?
Ödemeleri banka hesabına havale ile yapıyorlar.

Nasıl Üye Olurum?
Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak üye olabilirsiniz.


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Hiç yorum yok