Öne Çıkan Yayınlar

Anket Doldurarak İnternetten Para Kazanın - GlobalTestMarket Nedir? - GlobalTestMarket ile Para Kazan

GlobalTestMarket Nedir?
GlobalTestMarket internet ortamında size anketler sunan ve bunların karşılığında belirli ücretler ödeyen bir platformdur. GlobalTestMarket web sitesine üye olarak anket doldurabilirsiniz ve size sorulan sorulara cevap vererek para kazanabilirsiniz. GlobalTestMarket web sitesi yerli bir platform olmamasına rağmen Türkçe dil desteği sağladığı için kolaylıkla kullanılabilir. Ayrıca GlobalTestMarket anket piyasasının en güvenilir platformlarından biridir.

GlobalTestMarket Hakkında
1999'da kurulan GlobalTestMarket, dünyanın lider piyasa araştırması sağlayıcılarından olan Lightspeed GMI, tarafından desteklenmektedir. GMI, dünya genelinde 60'tan fazla ülkede 1400'den fazla müşteriye hizmet sağlamakta ve birçok ülkede çevrimiçi tüketici araştırmaları yürütmek isteyen şirketler için küresel bir çözüm sunmaktadır.

GlobalTestMarket Web Sitesi Amacı
GlobalTestMarket, size, küresel piyasa araştırmalarını doğrudan etkilemeniz karşılığında para alma fırsatı sunmak amacıyla tasarlanmıştır. Dünyanın dört bir yanındaki en iyi şirketlerle işbirliği yapılarak, çevrimiçi anketlerimiz, her gün kullandığınız ürün ve hizmetlerin gelişimini etkilemeye yardımcı olabilme imkanı sunar.

Üyelik Ücretsiz mi?
Evet. GlobalTestMarket.com a üyelik ücretsizdir. T.C vatandaşı ve 14 yaşını geçmiş olmanız yeterlidir. Ücretsiz üye olarak hemen anketlemeye başlarsınız ve hemen kazanırsınız.

Ne kadar kazanabilirim?
Anket başına ortalama 1-1.5 Euro kazanabilirsiniz. Ayrıca 3 günde 2 anket ortalaması ile anket doldurabilirsiniz. 

MarketPoints Nedir?
Her doldurduğunuz anket sonucunda size kazanç olarak MarketPoints verilir ve siz bu marketPoints'leri nakit paraya dönüştürerek kazancınızı çekebilirsiniz.

Kaç anket doldurabilirim?
Sizin profilinize uygun anketler panelinizde yayınlanır. Profilinize göre her gün olabileceği gibi arada bir de yayınlanabilir. Dilediğiniz anketleri doldurabilirsiniz.

Kazançlarımı nasıl alabilirim?
Banka hesabı veya paypal ödeme yöntemi ile kazançlarınızı alabilirsiniz.

Nasıl Üye Olurum?
Aşağıdaki kayıt ol butonuna basarak hemen üye olabilirsiniz.


Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Hiç yorum yok