Öne Çıkan Yayınlar

Ek İş Yaparak İnternetten Para Kazanın - Google da Çalışarak Aylık 1500 Dolar Kazan - Google Street View Trekker ile Para Kazan

Google Street View Nedir?

Google’ın 360 derecelik panoramik görüntüleriyle oluşturduğu bir harita hizmetidir. Bu uygulama ile dünyanın neredeyse her şehrini her sokağını evinizde bilgisayarınızın başında sanki ordaymışsınız gibi gezebilirsiniz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz...

Google Street View Trekker Nedir?

Trekker kelimesi seyahat yapan kimselere denir. Google Street View ile gezebileceğiniz her yer birileri tarafından önceden gidip çekilmiş olan yerlerdir. Google Street View Trekker'lar da tam olarak bu işi yapıyor. Google'ın Google Street View uygulaması için sokak sokak gezerek oraları kameraya alıyorlar.

Nasıl Google Street View Trekker Olunur?

Bunun için aşağıdaki başvuru linkine tıklayarak oradaki formu doldurmanız gerekiyor. Daha sonra eğer kabul edilirseniz Google sizinle iletişime geçiyor ve size gezgin kamera denilen bir cihaz veriyor.

Google Street View Trekker Çalışma Şartları Nelerdir?

Google size bir gezgin kamera ve gezmeniz gereken yerlerin rotasını veriyor. Sizde bu rotada ki yerleri gezerek oraları görüntülüyorsunuz. Bu rota Türkiye'nin her şehrinde olabilir. Ayrıca o rotadaki yerleri gezerken gezgin kamerayı sırtınızda taşıyorsunuz. Çalışma saatleri ise günde 8 saat olarak belirlenmiş. Gezgin kameranın yaklaşık olarak 18 kilo olduğu biliniyor ve bu işi yapmak için belli bir fiziğe sahip olmanız gerekebilir.

Google Street View Trekker ile Ne Kadar Kazanırım?

Google bu işte çalışanlara aylık olarak maaş ödüyor. Yani bir Google çalışanı oluyorsunuz. Ödediği miktar ise yaklaşık 1500 dolar yani TL olarak 5000TL'nin üzerinde bir para kazanabilirsiniz.

Google Street View Trekker da Çalışırken Herhangi Bir Bilgisayar Bilgisi Gerekli mi?

Herhangi bir bilgisayar bilgisi veya benzer bilgilere ihtiyacınız yoktur. Sadece Google'ın size verdiği cihazı sırtınızda taşıyarak sokak görüntülerini kaydedeceksiniz. Kaydetme işinin tümünü cihaz otomatik olarak yapıyor.

Bu Cihaz Nedir ve Tam Olarak Ne İş Yapıyor?

Bu cihazda GPS anteni, 15 adet özel yapım 5.1 mm kamera lensi, lenslerin buğulanması önleyici, nemi süzen tüp, USB girişi, açıp kapatma tuşu, ve şarj girişi bulunacak. Gün boyu 8 saat gezerek çektiğiniz görüntüler, GPS aracılığıyla gün sonunda Google silikon vadisine ulaşıyor. Bu ofiste bulunan, işin uzmanı yazılım ekibi tarafından reklam içerikli görüntüler ile insan yüzleri sansürlenerek, cadde sokak görüntüleri oluşturuluyor.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

 Aşağıdaki butona butona tıklayarak başvuru formunun olduğu sayfaya ulaşabilirsiniz. Oradaki formu doldurarak hemen bu iş için başvuru yapabilirsiniz.



Not! Soru, görüş ve isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak paylaşabilirsiniz.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Hiç yorum yok